HM Sportpromotie en Scylla met elkaar verder dankzij DeLeeuw.nl

Heel even leek het erop dat HM Sportpromotie per 1 mei zou stoppen als mediapartner van de Leidse tafeltennisvereniging Scylla. De vereniging heeft minimale financiële middelen en dan moet er altijd goed bekeken worden wat wel en niet kan, en dus kwam bij ons het bericht binnen dat ze helaas per 1 mei zouden moeten stoppen. Dit kwam natuurlijk rauw op ons dak als sport promoter, en dus zijn wij gaan zoeken naar een oplossing, wij besloten om één van onze trouwe partners DeLeeuw.nl aan te schrijven, dankzij sponsoring van o.a. DeLeeuw.nl kunnen wij al enkele jaren goed verslag doen van Leidse sport, en dus hebben wij na overleg besloten om DeLeeuw.nl te koppelen aan onze promotie activiteiten voor Scylla Tafeltennis.

SPONSORS & DE TOEKOMST 
Naast DeLeeuw.nl hebben wij nog een fijne groep met sponsors Hart voor de Zaak, Apek Administratie, CiEP Training & Coaching, Advuco Koeltechniek & Airconditioning, Kwik Events, SELES Design, Partycentrum de Zijl,  Vishandel Klok, Budget Bike. Dankzij deze sponsors zijn wij regelmatig bij Leidse sportwedstrijden aanwezig om video’s en foto’s te maken en verzorgen wij wekelijks updates van de prestaties van diverse Leidse sportverenigingen. Zonder onze sponsors en samenwerking met sportverenigingen is het onmogelijk om dit alles te realiseren. Wij zijn onze sponsors en de clubs/verenigingen met wie wij samenwerken dan ook zeer dankbaar.

Denkt u nou ook, het lijkt mij wel leuk om een stukje sponsoring te verzorgen ten behoeve van promotie van de Leidse sport, laat het ons dan weten via honsbeekmedia@gmail.com

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*